Lente 2017

Het is lente! Je had natuurlijk zelf al lang gemerkt. Ik schrijf hier niets nieuws.

Sinds 21 maart is astronomische lente begonnen.

De natuur ontwaakt. Typische lente bloemen zoals narcissen, krokussen en sneeuwklokjes knallen allemaal uit de grond. Voorzichtig komen de blaadjes weer aan bomen en struiken. Nog even en alle planten staan weer in bloei en is de wereld weer gevuld met mooie kleuren.

In deze blogpost vertel ik je van welke typische lente dingen ik blij word.

10100 is één jaar! Tijd voor een feestje!

Een jaar en twee dagen geleden, op 20 maart 2016, postte ik mijn eerste blogpost op 10100.nl. Tijd voor een klein feestje en een kijkje achter de schermen bij 10100. Het jaar is voor mijn gevoel echt snel voorbij gegaan.

Dit is mijn eerste echte blog. Qua schrijven was het vooral het vinden van een goede vorm. Ik moest eigenlijk best even in het schrijven komen. Ook dacht ik veel na over waarover ik wil bloggen en waarover niet. Graag zou ik veel meer bloggen, maar ontbreekt tijd, energie, zin en heel soms de inspiratie...

Pasta met spinazie, spekjes en Boursin Cuisine roomkaas

Met mijn recept voor pasta met spinazie, spekjes of zalm en Boursin Cuisine roomkaas heb je snel een makkelijke maar overheerlijke maaltijd op tafel.

Soms heb je niet zo veel tijd of zin om uitgebreid te koken. Of je bent na een lange dag te moe om een moeilijke maaltijd te koken. Maar toch wil je iets vers op tafel zetten. Dan is dit een goed recept, want dit recept is snel klaar en je hebt maar 4 ingrediënten nodig! Daarnaast is dit gerecht met pasta met spinazie, spekjes en Boursin Cuisine echt heerlijk!

Hypotheek update 2017

In januari en februari van dit jaar hebben we 10% afgelost op onze hypotheek. De laatste brief van onze hypotheekverstrekker hebben we net ontvangen en nu weten we de laatste stand van zaken. Tijd voor een update!

Aan de hand van de overzichten van onze hypotheekverstrekker heb ik de grafieken aangepast. Zie de foto boven aan deze pagina. Ik houd van grafiekjes. Daar kan ik de voortgang leuk mee bijhouden en het houdt me gemotiveerd.

Natuurlijk heb ik het zelf al uitgerekend wat de uitkomst van onze aflossingen zijn, maar het ik vind het belangrijk de bevestiging af te wachten en te controleren of de hypotheekverstrekker het goed heeft gedaan. Het gaat immers om veel geld en een onopgemerkte fout kan kan ons veel kosten.