Ondertussen op 10100

| | 6 Reacties

Ondertussen op 10100... is het stil. Het is mijn langste blog pauze ooit. De laatste blogpost is van 9 april en dat betekent dat ik 3 weken lang geen enkele blogpost heb geplaatst. Een nieuw record! Of ik met het nieuwe record blij moet zijn is natuurlijk de vraag.

In de afgelopen 3 weken had ik geen zin om te schrijven. Inspiratie was er. Laptop was er. iPad was er. Internet was er. YouTube was er. Zin was er niet. In deze weken heb ik ook maar heel erg weinig andere blogs gelezen. Eigenlijk kan je wel stellen dat het een totale blog pauze was. Dit keer had ik er geen enkele moeite mee. In een eerdere kortere blogpauze zat het achter me aan. Ik moest iets posten. Nu niet. Ik had niet het gevoel dat het achter mij aan zat dat ik iets moest schrijven.

Ondertussen heb ik niet stil gezeten. Onder de motorkap van deze blog zijn wel wat dingen veranderd.

Happiness #9

Ondertussen op 10100... de happiness #9, de happiness van april. Dit is misschien de laatste blogpost waarin ik aandacht geef aan de Happiness tag. Ik ben er nog niet helemaal uit. In principe kan ik beter bloggen over de dingen die ik in de happiness blogposts zet, gewoon per onderwerp een aparte blogpost in plaats ze in een Happiness lijstje te noemen.

Happiness #9 van april:

 • de garage opruimen bij mijn moeder.

  Mijn stiefvader is 3 jaar geleden overleden. Mijn moeder vindt het tijd worden om de garage op te ruimen. Het is een dubbele garage met een zolder. Zowel de garage als de zolder en staan vol. Mijn stiefvader had gouden handen. Alles wat hij bedacht kon hij maken. Daardoor kon hij ook alles gebruiken. De garage ligt vol met gereedschap en spullen die nog wel eens van pas konden komen. Mijn moeder ligt er letterlijk wakker van. Het is ook zó veel om op te ruimen. Mijn stiefbroers en zus hebben het te druk. Daarom help ik haar de komende tijd - in etappes - de garage op te ruimen. Ik denk dat 90% van de spullen weg gaat. Elektrisch gereedschap wat stuk is en oud ijzer wordt in ieder geval maandag opgehaald.

 • Wat dingen onder de motorkap van mijn blog toevoegen en wat bestaande dingen aanpassen
 • De kinderen hebben meivakantie. Een weekje chillen. Ook voor mij. Maandag en dinsdag had ik vrij genomen. Dat scheelt weer kosten voor kinderopvang. Koningsdag en de vrijdag er na had ik ook vrij. Deze week had ik een dag gewerkt, maar had toch een beetje vakantiegevoel.
 • We zijn met z'n vieren naar de bioscoop geweest en hebben De Smurfen En Het Verloren Dorp gezien. De jongens vonden het een hele leuke film.
 • We zijn op bezoek geweest bij mijn oma. Daar komen we veel te weinig, misschien een keer per jaar, terwijl ze op maar een uur rijden woont.
 • We zijn een ochtend op bezoek geweest bij mijn schoonouders. Ze hadden in Overijssel een vakantiehuisje gehuurd op een vakantiepark. Ze wonen in het zuiden van het land (wij in het noorden), dus dit was een stuk dichter bij. We hebben lekker gezwommen in het zwembad op het park. Ik kreeg zin om ook een weekje op vakantie te gaan!
 • Vandaag heb ik dit jaar voor het eerst gras gemaaid achter thuis. We hebben niet veel gras, maar genoeg voor de jongens om op te spelen. Ik ben in ieder geval blij met ons langzaam groeiend gras. Ik trek er daarnaast dagelijks een goede hand gras en paardenbloemen af voor de cavia's, maar dat helpt maar een heel klein beetje.
 • Niet gewandeld deze maand. Ik moet echt weer beginnen én een ritme krijgen en dat vasthouden!
 • 95.820 stappen gezet deze maand.
 • 13.9 km gefietst deze maand.
 • Pasen is weer voorbij! Chocolade paaseitjes zijn veel te lekker. Wit, melk, puur, met allerlei heerlijke vulling, ze zijn allemaal favoriet. Ik kan er niet van af blijven. Ik ben er echt van aangekomen. Nu hoef ik de verleiding niet meer te weerstaan. Tot november heb ik even rust, want dan zijn er weer chocolade kruidnoten ;-)

Tags: Dagboek Happiness

Deel deze blogpost

6 Reacties

Welcome back! En wat een fijn happiness lijstje

Beantwoorden

Bedankt! De pauze is nu wel over denk ik :)

Beantwoorden
Zo simpel is dan geluk (Zosimpelisdangeluk ) schreef op :

November? Die zijn er in augustus al hoor. ;)

Beantwoorden

Klopt, de chocolade kruidnoten zijn er altijd al heel vroeg. In het begin kan ik me altijd heel goed beheersen, maar in november en begin december kan ik me niet meer inhouden en ga ik los ;-)

Beantwoorden
Vlijtig Liesje (Huisvlijt ) schreef op :

Leuk dat je er weer bent. Bijzonder dat je wel inspiratie had maar geen zin. Bij mij gaan die twee altijd hand in hand. Zonder inspiratie geen zin, wel inspiratie wel zin : )

Wat heb je een boel stappen gezet!

Beantwoorden

Geen zin en vooral heel erg moe. Leuk om te lezen hoe het bij jou werkt.

Beantwoorden

Hee, ik vroeg me al af wat er aan de hand was! Ik was afgelopen weken al verschillende keren langsgeweest om te buurten. Fijn dat jullie zoveel gezellige dingen met jullie gezin hebben kunnen doen.

Beantwoorden

Jaaa... dat dus. Gezellig dat je komt buurten!

Beantwoorden

Lekker he, zo'n pauze? ;-)
En soms is die inspiratie er gewoon ook niet, komt vaak wel weer terug. Succes in ieder geval met de volgende posts.

Beantwoorden

De paaseitjes zijn hier al lang op hoor ;) Dat kan hier niet lang blijven staan, haha. Ik moet wel oppassen want ik kan er snel ziek van worden, maar over het algemeen ken ik gelukkig mijn chocoladegrens ;)

Beantwoorden

Laat een reactie achter Ja, leuk! Altijd welkom!

Velden met een * zijn verplicht.

*

*

* Wordt nooit openbaar gemaakt