Pasta, pesto met creme fraiche

| | 4 Reacties

Als je snel iets lekkers op tafel wilt dan is pasta, pesto en crème fraîche jouw keuze! Het is lekker en snel en je hebt weinig ingrediënten nodig.

Ik hou van lekker eten wat snel klaar is en simpel om te bereiden is. Dit gerecht zet je in een handomdraai op tafel.

Benodigdheden voor pasta, pesto en crème fraîche

Voor 4 porties:

  • Pasta naar keuze, zoals Penne, Fusilli, Spaghetti of Farfalle. Ik gebruikte voor dit recept biologische Schelpjes
  • Pesto Genovese (traditionele groene pesto) uit een potje of zelfgemaakt, 50 gram
  • Crème fraîche, 200 gram
  • Cherry tomaatjes of andere kleine tomaatjes, 15 stuks
  • Kipfilet of kipgehakt, 300 gram
  • Rucola, zakje van 75 gram

Hoe maak je pasta, pesto met crème fraîche

  • Kook de pasta volgens de verpakking
  • Halveer de tomaatjes
  • Bak de kipfilet / kipgehakt tot het gaar is
  • Voeg de crème fraîche en de pesto bij de kip. Roer het lekker door elkaar tot het warm is
  • Voeg de gehalveerde tomaatjes bij en laat ze even opwarmen

Klaar! Serveer de pasta, pesto met crème fraîche met rucola.

Eet smakelijk!

Tag: Recept

Deel deze blogpost

4 Reacties

Precies het recept hoe wij het ook maken, heerlijk...

Beantwoorden

Inderdaad, heerlijk!

Beantwoorden

Yup, heel lekker en ook heel slecht voor je. Komt bij ons de tafel niet op. Veels te weinig "whole foods" (lees onbewerkte groente/granen/noten/bonen), te veel dierlijke producten. Ieder zijn ding ;-)

Beantwoorden

Ik vind het vooral erg lekker. We eten het niet heel vaak, dus dan mag het ook wel eens een keer iets minder gezond zijn van ons.

Beantwoorden

Jullie maken volgens mij vaak heerlijke pasta. Het ziet er heel lekker uit.

Beantwoorden

Bedankt. Het ziet er niet alleen heel lekker uit, het smaakt ook heel goed.

Beantwoorden
nicole orriëns (Huisvlijt ) schreef op :

Fijn recept! Hier kan ik zeker wel wat mee. En het lijkt me nog lekker ook : )

Beantwoorden

Laat een reactie achter Ja, leuk! Altijd welkom!

Velden met een * zijn verplicht.

*

*

* Wordt nooit openbaar gemaakt