Tijd voor een update

| | 1 Reactie

Het staat hier op 10100 stil. Dat had je waarschijnlijk al lang gemerkt. Tijd voor een update.

Ik ben mijn blog niet vergeten, maar ben niet meer gedreven om iets te publiceren. Ik heb het bloggen los gelaten. De laatste blog was van 237 dagen geleden. Ik miste het bloggen eerlijk gezegd niet. Sterker nog, ik vroeg me af waarom ik een gedeelte van mijn leven moest delen met het internet. Dat merk je ook aan mijn Instagram foto's, die je onder aan deze pagina kan zien. Ook daar deel ik niets meer. Kortom, ik was er klaar mee.

In het begin miste ik het bloggen best wel. Ik was heel gedreven en wilde graag een paar blogs per week online zetten, wat overigens totaal niet lukte. Opeens was die gedrevenheid weg. Ik vroeg me af voor wie ik dit eigenlijk doe. Ik vroeg me af of ik wel informatie over mezelf op internet wil zetten. Ik ben nogal gehecht aan mijn privacy. Soms overwoog ik om alles te verwijderen, soms overwoog ik om een gedeelte te verwijderen, maar al snel vond ik dat ook wel weer heel erg zonde... Ik heb best wel wat tijd in mijn blog gestoken. Een blogpost schrijven, lezen, aanpassen, foto's uitzoeken en misschien nog wat bewerken, nog wat tekst aanpassen... Het design soms aanpassen en de onderliggende code ... je bent zo een paar uur kwijt.

Bloggen vraagt veel energie van me. Het schrijven, lezen en aanpassen van een blog kost mij veel tijd. Dan nog één of meer foto's uitzoeken en uploaden. Die tijd en energie wilde ik anders gebruiken.

Nu borrelt er wel weer wat... Misschien publiceer ik binnenkort weer wat blogposts. Wat kortere blogposts dan ik eerst publiceerde. Misschien pas ik mijn blog nog wat aan zodat ik wat sneller foto's kan posten en wat kortere gedachten. Dan kost het minder tijd en energie. Ik weet nog niet welke kant het uit borrelt. De toekomst zal het uitwijzen.

Tag: Update

Deel deze blogpost

Lekker verder lezen

1 Reactie

Goh wat is dit herkenbaar! Ik heb dat ook hoor. Ik ga mijn blog verbouwen tot een informatieve website zonder persoonlijk tintje. Want het schrijven vind ik nog steeds leuk, maar alles delen niet. Oh en ik heb geen instagram meer.

Beantwoorden

Dat vind ik een goed idee en denk daar zelf ook al een tijdje over na. Wie weet misschien in de toekomst... :-)

Beantwoorden

Laat een reactie achter Ja, leuk! Altijd welkom!

Velden met een * zijn verplicht.

Comments are shown after approval. All links are rel="nofollow".

Reacties worden pas zichtbaar na goedkeuring. Alle links zijn rel="nofollow".

*

*

* Wordt nooit openbaar gemaakt